Empresa

CGI som una empresa immobiliària en continu creixement i totalment reconeguda a Catalunya

CGI som una empresa familiar amb més de 50 anys d’experiència, dedicada a la promoció, construcció, lloguer i venda d’immobles. La nostra activitat s’estén per la província de Girona, amb oficines a Olot i Girona, on un equip de professionals i assessors  treballen per a satisfer les necessitats d’habitatge dels nostres clients.

La nostra producció es centra principalment en la Primera Residència i posa al mercat una oferta de primera qualitat, amb molt bons acabats i una relació qualitat preu equilibrada, fins al punt d’arribar a ser veritables referents en la producció moderna a la nostra zona.

CGI els garanteix un tracte directe amb la propietat, preus adaptats al seu pressupost, i el més important, l’atenció personalitzada. Solucionem els seus imprevistos i som molt receptius amb les necessitats dels nostres clients. El nostre objectiu és oferir als clients l’habitatge que busquen, segons les seves necessitats i expectatives.

En l’actualitat, ens dediquem al lloguer i venda d’habitatges d’obra nova i de construcció pròpia, amb la millor relació qualitat preu del sector.

Som promotors constructors altament qualificats i en contínua formació, posats
a la seva disposició per oferir-li un servei immobiliari integral i de màxima qualitat.

 

Esperem que les nostres propostes siguin del seu grat i el puguem atendre personalment a les
nostres oficines.